Glamping i lækre skurvogne

I lækre skurvogne/hytter, beliggende i udkanten af Fru Pedersens have, med udsigt til åbne marker

Overnatning i de smukkeste omgivelser

I lækre skurvogne/hytter, beliggende i udkanten af Fru Pedersens have i Vemb og med udsigt til åbne marker, har du mulighed for overnatning i det fri. Du kan enten overnatte i min landbohave i forbindelse med et besøg i haven, hvis du for eksempel kommer langvejs fra, eller bare trænger til ro og fordybelse, hvor batterierne bliver ladet op. Det er glamping/luksussglamping når man overnatter i skurvognene. Her får du en unik oplevelse i smukke omgivelser med en fantastisk stemning.

Mine gæster kommer både fra Herning, Holstebro og det øvrige Jylland, men også fra resten af landet og Tyskland.

Hvad koster en overnatning hos mig?

En overnatning hos mig koster 800 kr. pr. overnatning for 2 personer. Denne pris er inkl. adgang til haven, og der betales kontant ved ankomsten.

Linnedpakke kan tilkøbes. Dette koster 75 kr. pr. person.

Ekstra opredning koster 350 kr.

Praktiske informationer om min glamping/overnatning

Der er ankomst fra kl. 17.00 og afrejse senest kl. 11.00.

Der kan ikke bestilles morgenmad, men der er mulighed for indkøb i Vemb (6 km)

Vores udekøkken kan benyttes. Der er kogeplader, lille ovn og grill. Der er desuden mulighed for at lave mad over bål på bålpladsen.

Ring på telefon 40 25 96 25 for reservering.

Vælg mellem flere forskellige skurvogne

Jeg byder på glamping/overnatning i fem forskellige skurvogne, så du har mulighed for at vælge den, der matcher dine ønsker og behov. Du kan læse mere om hver enkelt skurvogn nedenfor:

Skurvogn 1​

I denne skurvogn er der plads til to personer. Der er tekøkken med køleskab, elkedel, brødrister samt service. Der er en tilhørende terrasse med udsigt til solnedgang over markerne. Til den anden side er der kig ind i Fru Pedersens have. Der kan laves en ekstra opredning, hvis der er behov, eller to hvis det er mindre børn.

Skurvogn 2

I denne skurvogn er der plads til to personer. Der er tekøkken med køleskab, elkedel, brødrister samt service. Der er tilhørende terrasse med udsigt til haven.

Skurvogn 3

I denne skurvogn er der plads til to personer. Der er køleskab, brødrister og elkedel samt service. Der er fælles terrasse med skurvogn 4 med udsigt til mark og have.

Skurvogn 4

Nyrenoveret lille skurvogn med plads til to personer. Der er tekøkken med køleskab, elkedel, brødrister og lidt service. Der er fælles terrasse med skurvogn 3 med udsigt til haven og åbne marker.

Skurvogn 5

Denne skurvogn er nybygget. Der er plads til to personer + der kan laves to opredninger. Der er tekøkken med køleskab, elkedel, brødrister og diverse service. På den overdækkede terrasse med loungeområde kan udsigten til åbne marker og solnedgang nydes.

Bad og toilet

Toiletterne ligger i hovedbygningen.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke